Thursday, October 1, 2009

medley...



ntah bleh jadi lagu ke tak nih
boring jgk asyik wat keje je
tp mcm asik online je..
blur sket pasal keje ni 
lagipun ni da nak lunch hour..
lunch hour ni bleh tdo sat..

Begitu banyak cerita
Ada suka ada duka
Cinta yang inginku tulis
Bukanlah cinta biasa
Dua keyakinan beza
Masalah pun tak sama
Ku tak ingin dia ragu
Mengapa mereka selalu bertanya...-bukan cinta biasa-ct


Pernahkah kau merasa
Hatimu Hampa
Pernahkah kau merasa
Hatimu Kosong... -hampa hatiku-ungu


Tak mungkin ku percaya
Kata-kata yang penuh dusta
Hanya lah bibir berkata yang memilukan
Menambah bengang rasa hampa
Kerunsingan diriku terasa...  -bengang-akim

Aku, selalu menginginkanmu memelukku
Aku, selalu mengharapkanmu menciumku
Aku tak bisa hidup tanpamu, kau tahu itu
Dan aku, selalu merindukanmu cintai aku
Tapi mengapa kau terdiam
Meski kutanya, hanya diam
Dan kutatap matamu, kau terdiam membisu
Kau biarkanku sendiri... -hanya diam-BCL

Ada yang ingin ku sampaikan
Sempatkanlah...
Hampa kesal dan amarah
S'luruhnya ada dibenakku -kecewa-BCL


masa untuk makan..
seronok sbb semlm dapat men bola pas da 3bln stgh xmen bola..
score tp kalah la jgk..



1 celoteh:

Aimimuliani Adam said...

10 more days to go...
Wahh syiokkknye..
Aku je yg tgh bduka lara kat sini..
Nak buat apa2 pon xde mood..
GUY sux!! [Not u laa yasser. Only him!!]

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons