Monday, October 19, 2009

16 mei

May 16...... is the 136th day of the year (137th in leap years) in the Gregorian calendar.
There are 229 days remaining until the end of the year.

 -http://en.wikipedia.org/wiki/May_16

mgkn ni jadi tarikh bahagia aku n faie akan diijab kabulkan..
bukan sbb hari tu hari guru.. tp

kenduri sblh faie akan wat hari ni (16 mei)    majlis di bagan serai lak akan wat sabtu berikutnya (29 Mei)..
ingt nak wat lebih awal tp xde dewan yg available.
skrg ni nak wat kenduri bukan leh simply pilih tarikh cuti je tp kena tgk gak tempat yg nak wat tu xde org booking lagi br leh

so kawan2 please blok tarikh tu..
mgkn byk lagi kenduri time tu
so bley la plan dr awal erk..datang jgn tak datang..

kad jemputan lambat lagi la br kuar..

4 celoteh:

Aimimuliani Adam said...

Orite geng. Let me check the ticket flight yer..I'll definitely make myself free on that day. Insyaallah aku fly back for ur weeding.

**Any idea of ur weeding present?? wink2**

swit@kon said...

erm. kalau ikut firasat min aku tunang time ko kawin. camno?

hahaha for time being. aku telah dibooked oleh ko. hahaha

cheche said...

hehehe..meneruskan kesinambungan geng tu
pastu tarikh ko kawen ialah tarikh ummila tunang...
kan kan kan

didi said...

betul Geng!

tradisi perlu diteruskan

couple seterusnya, sila bersedia

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons