Friday, April 29, 2011

Sekolah Melayu Jalan Stesen Kuala Kangsar

OBW on the 6-8th May, 2011







da lebih kurang 10 tahun tinggalkan zaman skolah.. so this year OBW giliran batch class of 2001 la pulak gathering kat koleq.. dalam 10 tahun ni  xsilap aka ada la 6 kali OBW aku balik.. lagipun da alang2 balik kampung.. last year paling frust sbb sebelum exit tol kuala kangsar aku terbabas langgar divider kiri dan kanan highway time hujan lebat.. tensen.. mujurla body persona tu kuat sket dapat tahan dari remuk...


So tahun ni cadang nak men bola ngn takraw..
aku incharge team takraw tahun ni.. so member2 yang mana rasa bleh men takraw bleh ar kita buktikan kat present boys yang kita lebih hebat...hehe.. bola of kos la nak men.. da 3 tahun berturut2 aku score the winning goal untuk team MCOBA.. tahun ni insyaAllah if xberat perut berlari bole la score lagi nanti.


Hopefully achikpaie x bersalin la time OBW nih.. lagipun da slowtalk ngn baby suh tggu lepas OBW..

anak papa ni da melonjak2 kat dalam perut mama nih..
seronok dia nak keluar tak lama lagi..
lagi seronok dia bila dengar papa borak pasal bola ngan mama..
slalunya bila mama da lena baru papa bercerita kat baby macam2..
simpan rahsia tu ne.. sayang anak papa ni...

1 celoteh:

fai3 dealova said...

hati2 ye balik nanti...bawak biase2 je...bile ade emergency call baru laju2...ngeee...

waah...anak mama ngn papa ni comel sgt...da pandai senyum ms amik gamba eh...kite tunggu papa balik dulu baru baby kua ne...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons