Thursday, August 25, 2011

kalau tau dpt cmni dari awal lagi papa da kawin ngn mama

syukur alhamdulillah..
akmal afif skrg da pandai ketawa.. berborak dlm bahasa sendiri dan da pandai merajuk pun..
da 2 hari dia nangis waktu petang time papa balik keje..
lagi tak bawa jalan2 naik kete lagi tu la nangis
masuk je kete then letak dlm car seater dia tu automatik gelak..
suka bejalan btol..
ni mesti turun dari mama nih..
sejuk hati papa tiap2 hari balik keje tengok akmal sihat, ketawa..
tengok mama sihat pun sejuk jugak yea...
luv u..

3 celoteh:

fai3 dealova said...

hahaha...kalo x, dr thn 2008 da kawen ee...

luv u too

Piza said...

comelnye Afif! Nanti uncle Indra passkan hadiah untuk Afif yang letak dekat belakang kereta sejak hari tu tak bagi bagi laie...sori Y and Faie atas keterlewatan ittew..selamat hari raya, maaf zahir dan batin!

cheche said...

ala.. cmni akmal gi raya rumah uncle indra ngn auntie piza la raya nih..
tunggu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons