Monday, May 16, 2011

anakku..

baby bagi hint rupanya...
nak gi spital la cmni..
papa da seram sejuk ni baby...

Sunday, May 15, 2011

Hari ini dalam sejarah

15 Mei
besday: 1981Patrice Evra, French footballer
            1970 – Frank de Boer, Dutch football player

            1970 – Ronald de Boer, Dutch football player
International Day of Families (International)
tarikh nikah...

16 Mei
besday: 1986Megan Fox, American actress
Teachers' Day (Malaysia)

17 Mei
1860German football club TSV 1860 München is founded

18 Mei
besday: 1978 – Ricardo Carvalho, Portuguese footballer
International Museum Day (International)
World AIDS Vaccine Day (International)

19 Mei
besday: 1979 - Diego Forlán, Uruguayan footballer
            1979 – Andrea Pirlo, Italian footballer
World Hepatitis Day (International)

20 Mei
besday: 1981Iker Casillas, Spanish footballer
            1982Petr Čech, Czech footballer
1873Levi Strauss and Jacob Davis receive a U.S. patent for blue jeans with copper rivets.

21 Mei



22 Mei
334 BC – The Macedonian army of Alexander the Great defeats Darius III of Persia in the Battle of the Granicus.

hari mana la yang baby pilih nak keluar dari perut mama ni..

Monday, May 9, 2011

BANG..sat la

Name :     NESRU BIN MUSTAFFA

Job Title : PEMBANTU PENGUATKUASA N17
Division :  UNIT PENGUATKUASAAN PERBADANAN PUTRAJAYA


korang.. hati2 ar ngn mamat ni.. keje saman kete orang ni.. xde hati perut kot.. baru pas jadi kat ayah mertua aku pg ni.. gi hospital putrajaya bawa ummi then xde parking..full.. so yang paling hampir parking tepi jalan antara ERL ngn hospital la.. tu pun kira jauh la.. dahla gi hospital tu sebab sakit then bertambah sakit la if da kena jalan jauh.. kena saman lak tu.. patutnya pesakit leh saman hospital tu sebab xsediakan parking mencukupi.. lg 1 hal..nak bayar saman tu dahla seratus..kalau kaya raya baik gi hospital swasta je check up.. free je tabur duit 100 bayar saman cmni.. HARAM LA  aku nak bayar.. bila orang2 veteran ni gi hospital kerajaan jangan la nak menyombong sangat saman cmtu je.. kete wira je tu.. kalau bawak mercedes ke lantak ko la nak saman cemana pun.. ish....xpuas hati tul aku pasal ni.. bila mamat ni da tua nanti ke tengah sakit ke aku harap banyak la saman dia dapat..
 
*sebelum saman tu educate la dulu oiiii...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons